2D-4D
GYÖRGY ULTRAHANG RENDELŐ
GYŐR BEM TÉR 14 FSZT
Előjegyzés
minden nap 8-20 óráig
0620/219-0555
Babavárással kapcsolatos menükMit is jelent a babamozi?

A "terhesség" mintegy 280 napja minden nő életének remélhetőleg legszebb, legemlékezetesebb időszaka. Attól a pillanattól fogva, hogy megtudjuk, hogy gyermeket hordunk a szívünk alatt, mindent megteszünk azért, hogy a "terhességet" örömként éljük meg, és egészséges porontyunkat biztonságosan szüljük meg. Az idáig vezető úton természetesen kíváncsiak vagyunk arra, hogy ott bent minden a legnagyobb rendben zajlik -e, hogy néz ki, fiú -e avagy lány, megvan -e mindene?

4 Dimenziós ultrahang vizsgálat - babamozi
4 Dimenziós ultrahang vizsgálat - babamozi

Ezekre a rendkívül fontos kérdésekre ad választ egy 4 dimenziós ultrahang vizsgálat, mellyel ha rövid időre is de betekintést nyerhetünk a kicsik zárt világába. A leendő szülők meghatódva, néha könnyel telt szemekkel nézik a képernyőt, figyelik ahogy szemük fénye a hüvelykujját a szájához viszi és szopizik, ahogy ásít, vagy épp alszik. Sajnos vannak olyan esetek, amikor a baba elbújik, és a számunkra fontos kérdések egy részére nem kapunk választ. Tapasztalatok szerint ha a leendő szülői pár együtt jön el a 4 dimenziós ultrahang vizsgálatra, akkor a születés előtt nem csak az anya, hanem az apa is jobban kötődik leendő gyermekéhez, mert látja őt , a mozdulatait, arcocskáját, és szinte kézzel foghatóvá válik a pici a leendő apa számára is. Ezáltal a 4D-s vizsgálatok segítik a születés előtti érzelmi összetartozást. A legjobb 4D-s képek, filmek a várandósság 16-36 hetéig készülhetnek.

A György Ultrahang Rendelőben - Győr, Bem tér 14/b - szakképzett szonográfus mutatja meg a kisbabát, és a babamozi teljes ideje alatt DVD-re rögzíti a felvételt. A babamozi közben készített állóképeket a szülők kérésére kinyomtatja, és akár pendrive-ra is rátelepíti. A babamozit nem nőgyógyászati diagnózis felállítására veszik igénybe a szülők, hanem a születendő babáról szeretnének emléket, melyet a György Ultrahang Rendelőben készítünk el számukra. Amennyiben a babamozi ideje alatt a szonográfus rendellenességet tapasztal, úgy a szülőket tájékoztatja, és javasolja egy kontrollvizsgálat elvégzését.